Lencsepástétom
Ezt a pástétomot más néven „vegamájkrémnek” is hívhatnánk, hisz húsevő barátaim, amikor jóízűen ették, meg voltak győződve arról, hogy ez valami különleges májpástétom. Nem csak isteni finom, hanem az elkészítése...
Újévi lencsesaláta nemcsak Újévre
2014-ben ihletődtem meg erre a receptre, ugyanis abban az évben a Szilvesztert és az Újévet néhány baráttal és kollégával a Szeremley birtokon töltöttük. Betty kolléganőm barátai isteni lencsesalátával készültek. Igaz,...
Avokádókrém provance-i módra
Az avokádókrém az egyik kedvenc kenőkém. Azt szeretem benne, hogy az aránylag semleges olajos-zöld íze miatt bármilyen ízhatást ki lehet...
Karácsonyi ropogós rizspelyhes-mazsolás keksz Pálmától
Karácsonykor nem csak tortákat, bejglit sütök, hanem ha gyors és tartós csemegét szeretnék, akkor mindig ezt a kekszet készítem el....
Egészséges csokis nutella házilag
Sajnos azok a gyerekek, akik hozzászoktak a borzasztó összetételű gyári csokis nutella ízéhez, azoknak nem ízlik a valódi és egészséges...
Diós zabpuding
A zabpehelyből készült pudingokat tartom a leggyorsabban elkészíthető édességnek. Olyan hamar megvan, hogy akár váratlan vendégek érkezésekor is össze lehet...
Karácsonyi csokis zabkeksz
A kekszet általában mindenki szereti. Még én is, aki köztudottan nem vagyok nagy nasirajongó… Mert a keksz nagyon gyorsan és sokféleképpen elkészíthető csemege. Ráadásul sokáig elállna, ha nem fogyna el...
Zabpelyhes-diós keksz
Amikor elkezdtem a receptjeimet válogatni ide az új oldalra, akkor bukkantam rá erre a receptre az archívumomban abból az időből, amikor még nem volt Boszorkánykonyhám. Egy Ilka nevű olvasónk küldött...
Datolyapaszta házilag – egészséges édesítőszer piciknek is!
Egy igazán egészséges alternatív édesítőszer receptjét hoztam ma el Neked! Sokan nem azért vannak bajban az édesítéssel, mert cukorbetegek, hanem...
Céklaspagetti kesudiós tormamártással
Az első olyan léböjttáborom után, amit már Lénárt Gittával együtt vezettünk, született meg a fejemben ez a recept. Ugyanis Gittával...
Folyékony mézeskalács – azaz mézes-sütőtökös zabkása dióval
Ma egy olyan receptet hoztam, ami méltó helyet foglalhat el a karácsonyi reggeliző asztalokon, de kihűlve és megdermedve akár desszertként...
Diótejföl vegáknak, candidásoknak és tejre érzékenyeknek
Sokan nem is tudják, hogy a „tej nélküli tejek” mintájára különböző olajosmagvakból milyen kiváló „vegitejföl” készíthető, amely nem csak magában...
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here