Mézes citromos kelkáposzta saláta
Vannak, akiket a kelkáposzta nevének puszta említésével is ki lehet üldözni a világból, de a konyhából egészen biztosan. Általában ezeknek az embereknek a kelkáposztáról a vastag rántással készített, ízetlen menzai...
Zölddió likőr Antal Vali módra
A népgyógyászat azt vallja, hogy a zölddiót Szentiván éjig kell begyűjteni és elkészíteni, hogy igazán finom csemegéhez jussunk. Én minden...
Rántotta, spárgával Pálma konyhájából
Sokáig azt sem tudtam, mi a csudát lehet készíteni spárgából, és nem is foglalkoztam vele. Nem tudom, hol és miért...
Rebarbarás kölesfelfújt
Tudom, hogy a rizsfelfújt már egy bevált, népszerű étel, de néha már unom. Egyre gyakrabban készítem kölesből. Talán még finomabb...
Májusi stresszoldó tea
Szinte mindenkinél előfordul, hogy valami miatt nehezebben alszik el. Nálam ez a tényező lehet akár a holdtölte is, de ha...
Mákos-rebarbarás süti
A rebarbara a kertben éppen gyönyörűen bokrosodik. Sokáig csak kerülgettem a bokrot de nem tudtam elképzelni, hogy lesz ebből valami...
Hagymacsírás zöldsaláta csicsókával és mozarellával
A hozzávalókat mindig is szeretem merészen párosítani – pláne, ha salátáról van szó. Ilyenkor tavasszal, amikor még alig van friss zöld-féle, mindig segítségül jönnek a csírák és a csicsóka. Számomra...
Máj- és epehólyag tisztító zabtea
Ez a tea kiváló kiegészítője a léböjt kúráknak. Támogatja a máj és az epehólyag tisztulását, kíméletesen méregtelenít. Az elkészített keveréket...
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here