Hozzávalók
-
1 csokor Spárga
-
1 fej Vöröshagyma
-
5 db Tojás
-
ízlés szerint Himalaya só
-
ízlés szerint BorsŐrölve
-
1 evőkanál ZsiradékLehet kókuszolaj, vagy kacsazsír
Leírás
Sokáig azt sem tudtam, mi a csudát lehet készíteni spárgából, és nem is foglalkoztam vele. Nem tudom, hol és miért történt meg az áttörés, de ma már alig várom a spárga szezont. Legyen zöld vagy fehér, hívják spárgának vagy csirágnak… Mindegy, csak legyen! Az én fantáziámat nagyon megmozgatja. Csináltam már belőle kölesfelfújtat, ami vendégváró falatként is nagyon népszerű lett. De sok más isteni spárgás kreációt álmodtunk meg Valival, amelyek mind egytől egyig nagy sikert arattak.Érdekes módon, pont a legegyszerűbb nem került fel eddig ide az oldalra.
Ilyenkor a kedvenc reggelim vagy éppen vacsorám a rántottás spárga. Rém egyszerű, és különlegesen finom. A spárga íze a tojással kicsit a zöldborsóra emlékeztet!
Jó étvágyat a kipróbáláshoz! 🙂
Pálma
Lépések
1
Kész
|
A zsiradékon a az apróra vágott vöröshagymát megpirítjuk. |
2
Kész
|
Hozzáadjuk a, kb 1 cm-esre aprított spárgát, és azt is megpirítjuk. |
3
Kész
|
Nyakon öntjük a felvert tojással és megsütjük. |
4
Kész
|
Aki szereti a sajtot, reszelhet rá, még finomabb lesz tőle! |