Hozzávalók
-
1 kisebb fej Jégsaláta
-
2 cikkely Édeskömény
-
1 kisebb Vajretek
-
1 gumó Csicsóka
-
2 szál ÚjhagymaZöld szárával együtt
-
1 evőkanál Gránátalma szirup
-
1 evőkanál Balzsamecet
-
Ízlés szerint Himalaya só
Leírás
A minap csupa üdezöld hozzávalóból kreáltam egy salátát, hogy enyhítse a borús január szürkeségét. Pirítósra kent lencsekrémet ettünk hozzá, ami még újévről maradt.
Antal Vali
Lépések
1
Kész
|
A jégsalátát csíkokra vágom, az újhagymát karikára a szárával együtt, az édesköményt legyalulom, a retket és a csicsókát pedig lereszelem nagylukú reszelőn. |
2
Kész
|
A hozzávalókat összekeverem, ici-picit megsózom, és meglocsolom gránátalma sziruppal. |