3 0
Céklás savanyúkáposzta saláta

Téli vitaminbomba a szervezetnek, ráadásul nem csak egészséges, hanem finom is! A különlegességét az adja, hogy társítottam a három legegészségesebb téli tápanyagforrást, a céklát, az almát és a savanyúkáposztát.

Oszd meg a közösségi oldalakon:

Vagy csak másold ki és oszd meg ezt a linket

Hozzávalók

Adag Beállítása:
20 dkg Savanyúkáposzta
2 alma nagyságú Cékla
2 savanykás Alma
1 mokkáskanál Köménymag
1 evőkanál Méz
1/2 marék Dió Ha csak diót használsz, akkor bátran szórj rá 1 marékkal.
1/2 marék Tökmag Ha csak tökmagot használsz, akkor bátran szórj rá 1 marékkal.

Hozzáadás a kedvencekhez

Kattints ide a Bejelentkezés-hez vagy Regisztrálj ingyenesen és utána el tudod menteni kedvenceid közé ezt a receptet is! :)

Céklás savanyúkáposzta saláta

Vitamindús, betegségűző téli saláta

Mentesség:
  • Citrusféléktől mentes
  • Csokoládé mentes
  • Élesztőmentes
  • Gluténmentes
  • Halmentes
  • Hozzáadott cukormentes
  • Húsmentes
  • Kukoricamentes
  • Mindenmentes
  • Mogyoró- és dióféléktől mentes
  • Szójamentes
  • Tejmentes
  • Tenger gyümölcsetől és kagyló-féléktől mentes
  • Tojásmentes
  • 20 perc
  • 2 Főre
  • Könnyű
  • Olcsó Olcsó

Hozzávalók

Leírás

Megosztás

Télen rengeteg savanyúkáposztát és céklát eszem minden formában. Vitaminforrásként sokkal jobban szeretem a savanyított zöldségeket és a gyökérzöldségeket, mint a melegházakban kényszerérlelt paradicsomot, paprikát vagy uborkát, amelyeknek egyáltalán nem ilyenkor van a szezonja.

Ebben a receptben sikerült összekombinálnom a téli kedvenceimet – a három legegészségesebb téli tápanyagforrást – egy remek vitamindús és gyógyhatású salátában. Fogadjátok szeretettel!

Vigyázat! Különösen finom!

Antal Vali

(Visited 1 055 times, 1 visits today)

Lépések

1
Kész

A céklát és az almát reszeljük le nagylyukú reszelőn, vagy szecskázzuk össze aprítógépben.

2
Kész

A káposzta levét csöpögtessük le egy pohárba, és a lében keverjük el a mézet.

3
Kész

A káposztát vágjuk apróbbra, és keverjük össze a céklás almával. Majd locsoljuk meg a mézes káposztalével.

4
Kész

Szórjuk meg az enyhén megpirított köménymaggal, törjünk a tetejére diót vagy pirított tökmagot.

Antal Vali

Antal Vali vagyok, természetgyógyász, fitoterapeuta, táplálkozási tanácsadó és böjtszakértő. Idestova 30 éve foglalkozom természetgyógyászattal és az egészséges életmód propagálásával. 2017-ben Béky László tanár úrral mi lettünk ketten az év természetgyógyász szakemberei. Ezt a honlapot azért hoztam létre, hogy még több embernek tudjak segíteni abban, hogy méreg és mérgelődés mentes, tiszta és egészséges életet éljen, hízás nélkül finomakat egyen, illetve eligazodjon a diéták útvesztőjében.

Recept Értékelések

Még nem érkezett értékelés ehhez a recepthez. Légy Te az első, aki értékeli a lenti formula használatával
ananasz-cekla-csicsoka-salata-antalvali
előző
Ananász-cékla-csicsóka saláta
pikans-ceklakremleves-tormahabbal-antalvali
következő
Pikáns céklakrémleves tormahabbal
ananasz-cekla-csicsoka-salata-antalvali
előző
Ananász-cékla-csicsóka saláta
pikans-ceklakremleves-tormahabbal-antalvali
következő
Pikáns céklakrémleves tormahabbal

2 Hozzászólás Hozzászólások Elrejtése

Hozzászólás Elküldése

10 + hat =

Fel a lap tetejére