0 0
Szemvidító és látásjavító turmix

Ez a különleges turmix ital nem csak nagyon finom, hanem összetevőinek köszönhetően regenerálja a fáradt szemet, és javítja a látás minőségét - ha rendszeresen fogyasztjuk.

Oszd meg a közösségi oldalakon:

Vagy csak másold ki és oszd meg ezt a linket

Hozzávalók

Adag Beállítása:
1 marék vízbe áztatott Goji bogyó vagy 30 ml 100%-os bio gojilé
1 Narancs leve
1 felkockázott Mangó vagy 150 ml mango smoothie
1 marék felkockázott nyers Sütőtök
1 marék nyers vagy fagyasztott Spenót
1 tenyérnyi levél Fodroskel
1 szál Zellerlevél
1 marék Kékáfonya
50 ml Homoktövislé
150-200 ml Tisztított víz amennyit felvesz

Hozzáadás a kedvencekhez

Kattints ide a Bejelentkezés-hez vagy Regisztrálj ingyenesen és utána el tudod menteni kedvenceid közé ezt a receptet is! :)

Szemvidító és látásjavító turmix

Gazdag vitaminokban, karotinoidokban és ásványi anyagokban

Mentesség:
  • Csokoládé mentes
  • Élesztőmentes
  • Gluténmentes
  • Halmentes
  • Hozzáadott cukormentes
  • Húsmentes
  • Kukoricamentes
  • Mogyoró- és dióféléktől mentes
  • Szójamentes
  • Tejmentes
  • Tenger gyümölcsetől és kagyló-féléktől mentes
  • Tojásmentes
  • 7 perc
  • 1 Főre
  • Könnyű
  • Drága Drága

Hozzávalók

Leírás

Megosztás

A szem tökéletes működéséért és az éleslátásért felelős vitaminok az A-, C-, és E-vitaminok mellett van három karotinoid vegyület: a zeaxantin, az astaxantin és a lutein, amelyek nagyon erőteljes antioxidánsok, és nagy mennyiségben találhatóak az egészséges szemben. Hiányuk összefüggésbe hozható szinte minden szembetegséggel, a látásromlással, az időskori vaksággal, az „öregszeműség”-gel (presbiopia), a szürkehályoggal (cataracta), és a manapság legnagyobb problémát okozó – sajnos ma még gyógyíthatatlan – időskori macula degenerációval (AMD = Age-related Macula Degeneration). Mindezek a problémák megelőzhetőek lennének, ha rendszeresen fogyasztanánk kellő mennyiségű zeaxantinban, astaxantinban és luteinben gazdag élelmiszereket.

Ezt a nyerskoktélt a megelőzés miatt raktam össze nagyon magas lutein, astaxantin és zeaxantin tartalmú tápláléknövényekből. Negyedévente beiktatott 2 hetes kúraszerű fogyasztása megelőzheti a fent említett szemproblémák mindegyikét.

Ráadásul isteni finom!

Hasznos tippek:

  1. A látásjavító kúra hatékonyságát növelhetjük, ha a kúra időtartama alatt reggelente ezzel a turmixszal kezdjük a napot.
  2. A koktélt felturbózhatod algaporral, hogy még hatékonyabb legyen.
  3. Friss mangó helyett használhatsz 100%-os mangó smoothiet is, ami már a legtöbb nagyobb élelmiszerboltban kapható.
  4. Sárgarépa levet is tehetsz bele, hisz a sárgarépa tele van karotinnal, ami a lutein, astaxantin és zeaxantin után az egyik legjobb látásjavító hatóanyag!
  5. Ha kúraszerűen szeretnéd fogyasztani, akkor a kúra alatt érdemes minden nap esténként feltenni egy borogatást langyosan vagy hidegen a következő gyógynövény keverék forrázatából: 1 rész búzavirág, 1 rész szemvidítófű, 1 rész levendulavirág.
  6. Alkalmazd kombinálva a Visi Prime növényi zselékapszulával, amelyet a szemproblémák megelőzésére fejlesztettek ki.

Antal Vali

Lépések

1
Kész

A hozzávalókat turmixoljuk össze. Ha áztatott gojit használtunk, akkor az áztató vízzel együtt kell a turmixba rakni.

2
Kész

Higítsuk fel tisztított vízzel olyan sűrűségűre, hogy pont iható legyen.

3
Kész

Antal Vali

Antal Vali vagyok, természetgyógyász, fitoterapeuta, táplálkozási tanácsadó és böjtszakértő. Idestova 30 éve foglalkozom természetgyógyászattal és az egészséges életmód propagálásával. 2017-ben Béky László tanár úrral mi lettünk ketten az év természetgyógyász szakemberei. Ezt a honlapot azért hoztam létre, hogy még több embernek tudjak segíteni abban, hogy méreg és mérgelődés mentes, tiszta és egészséges életet éljen, hízás nélkül finomakat egyen, illetve eligazodjon a diéták útvesztőjében.

Recept Értékelések

Még nem érkezett értékelés ehhez a recepthez. Légy Te az első, aki értékeli a lenti formula használatával
kovaszos-uborka-antalvali
előző
Kovászos uborka Antal Vali módra
következő
Lecsó – főzés nélkül
kovaszos-uborka-antalvali
előző
Kovászos uborka Antal Vali módra
következő
Lecsó – főzés nélkül

Hozzászólás Elküldése

5 × négy =

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here