6 0
Korianderes káposztasaláta

Épp ideje frissíteni a bevált a recepteken! Kóstold meg, hogy milyen a káposztasaláta korianderzölddel!

Oszd meg a közösségi oldalakon:

Vagy csak másold ki és oszd meg ezt a linket

Hozzávalók

Adag Beállítása:
1 kicsike fej Káposzta
1 Vöröshagyma
1 mokkáskanál őrölt Köménymag
1 teáskanál Méz Vegánoknak kókuszvirág szirup
4 evőkanál Balzsamecet
1 csokor Koriander levél
Ízlés szerint Himalaya só

Hozzáadás a kedvencekhez

Kattints ide a Bejelentkezés-hez vagy Regisztrálj ingyenesen és utána el tudod menteni kedvenceid közé ezt a receptet is! :)

Korianderes káposztasaláta

Más, mint amit megszoktál

Mentesség:
  • Citrusféléktől mentes
  • Csokoládé mentes
  • Élesztőmentes
  • Gluténmentes
  • Halmentes
  • Húsmentes
  • Kukoricamentes
  • Mogyoró- és dióféléktől mentes
  • Szójamentes
  • Tejmentes
  • Tenger gyümölcsetől és kagyló-féléktől mentes
  • Tojásmentes
  • 60 perc + 20 perc
  • 4 Főre
  • Könnyű
  • Olcsó Olcsó

Hozzávalók

Leírás

Megosztás

Felbosszantott a minap, hogy a legtöbb étteremben a káposztasaláta alatt vagy a tartósítószeres csalamádét értik, vagy pedig a márcosan édes cukros-ecetes vízbe áztatott gyalult káposztát. Pedig a káposzta az egyik olyan saláta alapanyag, amit ezerféleképpen el lehetne készíteni, ha végre el mernénk szakadni az egészségtelen trendektől.

Ma egy hagyományos káposztasalátához hasonló, mégis különleges receptet hoztam. Idén nagyon hamar kikelt a korianderem, és gondoltam, összedobok valamit, amit megízesíthetek vele. Így született meg ez a recept.

Antal Vali

Lépések

1
Kész

A káposztát és a vöröshagymát szálasra gyaluljuk, lesózzuk, jól meggyúrjuk kézzel, ledöngöljük, és félretesszük erjedni egy órára.

2
Kész

A mézet a balzsamecettel, a köménnyel és egy kis pohár vízzel összekeverjük.

3
Kész

Ha kész a káposztás hagyma, és már levet eresztett, akkor enyhén kinyomkodom a levét, és jól összekeverem az aprított korianderlevéllel.

4
Kész

Ezután nyakon öntöm a salátalével.
20 percig hagyom összeérni az ízeket a hűtőben, és már fogyasztható is főfogás mellé vagy akár önálló ételként is.

Antal Vali

Antal Vali vagyok, természetgyógyász, fitoterapeuta, táplálkozási tanácsadó és böjtszakértő. Idestova 30 éve foglalkozom természetgyógyászattal és az egészséges életmód propagálásával. 2017-ben Béky László tanár úrral mi lettünk ketten az év természetgyógyász szakemberei. Ezt a honlapot azért hoztam létre, hogy még több embernek tudjak segíteni abban, hogy méreg és mérgelődés mentes, tiszta és egészséges életet éljen, hízás nélkül finomakat egyen, illetve eligazodjon a diéták útvesztőjében.

Recept Értékelések

Még nem érkezett értékelés ehhez a recepthez. Légy Te az első, aki értékeli a lenti formula használatával
előző
Csalános-algás zöldturmix – nem csak tavaszi méregtelenítésre
ibolyazsele
következő
Virágzselé – bármilyen ehető virágból elkészíthető
előző
Csalános-algás zöldturmix – nem csak tavaszi méregtelenítésre
ibolyazsele
következő
Virágzselé – bármilyen ehető virágból elkészíthető

Hozzászólás Elküldése

tizenöt − tizenhárom =

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here