Hozzávalók
-
30 dkg magozott Meggy
-
3 érett, de még nem barna Banán
-
3 evőkanál Kókuszkrém
-
6 nagyobb levél friss Bazsalikom
Leírás
Idén nagyon korán megérett a meggy nálam, már egy hete folyamatosan esszük. Elhatároztam, hogy a bazsalikomos málnafagyim mintájára meggyből is készítek valami hasonló finomságot. Kíváncsi voltam, hogy a meggy íze mennyire harmonizál a bazsalikommal. Meg kell, hogy mondjam, talán még finomabb, mint a málnás változat, pedig az sem kutya! És természetesen ez is percek alatt elkészül! 🙂
Antal Vali
Lépések
1
Kész
|
A banánt hámozd meg, és harmadold, majd fagyaszd le a kimagozott meggyel együtt. (Elég hamar lefagy!) |
2
Kész
|
Ha kész, akkor fagyottan tedd bele a turmixba, add hozzá a kókuszkrémet és a bazsalikom leveleket, és addig turmixold, amíg krémes nem lesz. |