Hozzávalók
-
2 nagyobb gumó Csicsóka
-
1 VajretekA sörretek is jó!
-
1 szál Sárgarépa
-
1/2 marék DióbélTörd meg egy kicsit, hogy morzsásan darabos legyen!
-
Pici Würze (würzl) szósz
-
Pici SzezámolajNagyon passzol a dió ízéhez!
-
Pici BalzsamecetCandidások inkább citromlevet vagy limelevet használjanak!
Leírás
A szükség nagy úr! Te mihez fogsz akkor, ha salátára vágysz, de semmi alapanyag nincs otthon? Vagy mégis? Hát, öööö, igen, találtam 2 nagyobb gumó csicsókát, egy félig megevett vajretket, és egy kornyadt sárgarépát… A végeredmény isteni lett! Kár, hogy az emberek nagy többségének a lehető legritkábban jut az eszébe, hogy a gyökerekre, mint potenciális nyers salátalapanyagokra tekintsenek.
Antal Vali
Lépések
1
Kész
|
A csicsókát és a retket alaposan megmosom, a sárgarépát meghámozom. |
2
Kész
|
Löttyintek rá egy kis würzl-t, egy kis balzsamecetet, szezámolajat, és végül megszórom tört dióval. |
3
Kész
|