0 0
Bolgár burgonyasaláta

Különleges finomság a burgonyás ételek rajongóinak. És még csemegeubi is van benne!

Oszd meg a közösségi oldalakon:

Vagy csak másold ki és oszd meg ezt a linket

Hozzávalók

Adag Beállítása:
50 dkg főzni való Burgonya
1 jó nagy fej Lilahagyma
1 csokor friss Kapor
4 db házilag eltett Csemegeuborka
150 ml Csemegeuborka lé
1 evőkanál Extraszűz olívaolaj
ízlés szerint Himalaya só

Hozzáadás a kedvencekhez

Kattints ide a Bejelentkezés-hez vagy Regisztrálj ingyenesen és utána el tudod menteni kedvenceid közé ezt a receptet is! :)

Bolgár burgonyasaláta

Kicsit más, mint ahogy mi készítjük

Mentesség:
  • Citrusféléktől mentes
  • Csokoládé mentes
  • Élesztőmentes
  • Gluténmentes
  • Halmentes
  • Hozzáadott cukormentes
  • Húsmentes
  • Kukoricamentes
  • Mindenmentes
  • Mogyoró- és dióféléktől mentes
  • Szójamentes
  • Tejmentes
  • Tenger gyümölcsetől és kagyló-féléktől mentes
  • Tojásmentes
  • 30 perc
  • 4 Főre
  • Könnyű
  • Olcsó Olcsó

Hozzávalók

Leírás

Megosztás

Akkor ettem először ilyen salátát, amikor Szófiában vettem részt a Coral Club egy nemzetközi Egészség-Wellness konferenciáján, és a rendezvény végeztével néhány kollégámmal megmásztuk a Szófia fölé magasodó egyik hegyet, a Vitosát. A csúcs alatti Aleko turistaházban ebédeltünk, és ott volt ez a saláta az egyik fogás. Salátaként, köretként és főételként is fogyasztják. Melegen és hidegen is nagyon finom.

 

Lépések

1
Kész

A burgonyát meghámozzuk, felkockázzuk, és sós vízben megfőzzük.

2
Kész

A csemegeuborkákat felkarikázzuk, a lilahagymát szálasra vágjuk, a kaprot pedig felaprítjuk. Mindezekre ráöntjük a csemegeuborka levét.

3
Kész

A megfőtt burgonyát alaposan lecsöpögtetjük, meglocsoljuk az olívaolajjal, és alaposan összeforgatjuk a többi hozzávalóval. Kóstoljuk, és utánsózzuk, ha még kell.

4
Kész

Jó étvágyat!

Antal Vali

Antal Vali vagyok, természetgyógyász, fitoterapeuta, táplálkozási tanácsadó és böjtszakértő. Idestova 40 éve foglalkozom természetgyógyászattal és az egészséges életmód propagálásával. 2017-ben Béky László tanár úrral mi lettünk ketten az év természetgyógyász szakemberei. 2024-ben pedig elnyertem a Szakmai Elit Női Kiválósága díjat. Ezt a honlapot azért hoztam létre, hogy még több embernek tudjak segíteni abban, hogy méreg és mérgelődés mentes, tiszta és egészséges életet éljen, hízás nélkül finomakat egyen, illetve eligazodjon a diéták útvesztőjében.

Recept Értékelések

Még nem érkezett értékelés ehhez a recepthez. Légy Te az első, aki értékeli a lenti formula használatával
előző
Spárgás tészta
következő
Vegán brassói tofuval
előző
Spárgás tészta
következő
Vegán brassói tofuval

Hozzászólás Elküldése

4 × 4 =

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here