Kezdtük a szombatot egy rövid élelemszerző túrával, a már jól ismert medvehagymás völgybe. 🙂 Aztán a napra a koronát az esti rögtönzött kerti part tette...
Nem voltam soha nagy brownie rajongó, ugyanis akárhányat kóstoltam, az nekem mind túl tömény, túl édes, vagy túl gejl volt. Aztán egyszer a kezembe akadt egy céklás változat receptje, ami...
Mindenkinek ajánlom ezt a „mellnövesztő” olajat, aki feszesebb és egy kicsit nagyobb cicit szeretne plasztikai beavatkozás nélkül. A mellápoló olaj csupa olyan olajat tartalmaz, amelyek erősítik a fitoösztrogén hatást, serkentik...
A szicíliai zöldagyag az egyik legjobb bőrregeneráló és feszesítő hatóanyag. Ha görögszénateával keverjük ki, akkor pedig a rengeteg fitoösztrogénnek köszönhetően dúsítja, gömbölyíti is a ciciket,...
Ezt a receptet Lénárt Gittától tanultam, ugyanis a léböjttáboraim felvezető napján rendszeresen el szokta készíteni a táborlakóknak, hogy a 9 napos böjt előtt még utoljára kapjanak egy kis ropogós héjú,...
A medvehagymás muffin málé receptem kapcsán többen kértétek, hogy osszam meg azt a málé muffin alapreceptet, amit még nagymamámtól tanultam – igaz ő még nem muffin sütőben sütötte, hanem tepsiben,...
Csak -csak utolért a tavasz végre bennünket és mehetünk túrázni, medvehagymát szedni. Nemcsak a mozgás jelenti az örömet, hanem a medvehagymából készített ételek kulináris élvezete...
Az érzékeny, irritált, viszkető bőrök sok esetben nehezen tűrik a fürdőszereket, még akkor is, ha azok károsanyag-mentesek. Nekik kísérleteztem ki ezt a bőrnyugtató, illatos fürdőt, ami számtalan ekcémás páciensemnek is...
5-6 évvel ezelőtt egyszer rengeteg medvehagymát szedtem, úgyhogy nem győztem bevetni a fantáziámat a feldolgozást illetően. Már mindenféle finomság készült belőle – pesto, tinktúra, krémleves, vajas kenőke – de még...
Ezt a rizspuding alapreceptet azért ajánlom mindenkinek, mert legalább olyan gyorsan elkészül, mint az előregyártott porpudingok, csak sokkal finomabb! Mert Te határozod meg az ízét....
Amikor közzétettem a kókusztej receptjét, eszembe jutott egy isteni finom csemege, amelyet kókusztejből kell készíteni. Itt az ideje, hogy ezt a receptemet is közkinccsé tegyem, pláne, hogy nem idényjellegű édesség,...
Tavasszal már annyira kívánom a friss zöld-féléket, hogy akkor szoktam felélni a mélyhűtőládám mélyén megbúvó fagyasztott zöldségmaradékokat, hogy helyet csináljak a nyáreleji friss zöldségeknek. Az a jó, hogy a hozzávalók...