2 0

Stresszoldó-nyugtató hatású masszázsolajok

Testápolóként is használható

  • Könnyű
  • Olcsó Olcsó

Hozzávalók

  • Levendulás keverék

  • Mandarinos keverék

  • Rózsafás keverék

Leírás

Megosztás

A mai rohanó világban szinte kikerülhetetlen a stressz. Még akkor is, ha alapjában véve olyan alkatok vagyunk, akik képesek kívülmaradni a stressz világán. Hisz áttételesen akkor is találkozunk a hatásaival: forgalmi dugó, tömeg, teljesítmény kényszer, határidők, mások idegessége, elektroszmog – és a táplálkozási stresszről még nem is szóltam.

Számtalan technika van arra, hogy hogyan csökkenthetjük a stresszhatásokat, de szerintem messze az egyik legjobb dolog a masszázs. Ha egy stresszesebb napod volt, vegyél egy forró fürdőt, és kérd meg párodat, hogy szép hosszú és lassú mozdulatokkal masszírozzon meg  a lenti keverékek valamelyikével. De ha csak testápolóként használod, akkor is nagyon hatásos.

Antal Vali

(Visited 223 times, 1 visits today)

Lépések

1
Kész

A bázisolajban egyenként eloszlatjuk az illóolajokat. Azonnal használható.

Antal Vali

Antal Vali vagyok, természetgyógyász, fitoterapeuta, táplálkozási tanácsadó és böjtszakértő. Idestova 30 éve foglalkozom természetgyógyászattal és az egészséges életmód propagálásával. 2017-ben Béky László tanár úrral mi lettünk ketten az év természetgyógyász szakemberei. Ezt a honlapot azért hoztam létre, hogy még több embernek tudjak segíteni abban, hogy méreg és mérgelődés mentes, tiszta és egészséges életet éljen, hízás nélkül finomakat egyen, illetve eligazodjon a diéták útvesztőjében.

Recept Értékelések

Még nem érkezett értékelés ehhez a recepthez. Légy Te az első, aki értékeli a lenti formula használatával
előző
Töltött sült alma
következő
Kakukkfüves, kápia paprikás Shiitake gombapástétom
előző
Töltött sült alma
következő
Kakukkfüves, kápia paprikás Shiitake gombapástétom

Hozzászólás Elküldése

egy × 5 =

Fel a lap tetejére