5 0
Tonhalsaláta AntalVali módra

A világ legegyszerűbb, de legfinomabb tonhalsalátája, amit 7 perc alatt elkészíthetsz.

Oszd meg a közösségi oldalakon:

Vagy csak másold ki és oszd meg ezt a linket

Hozzávalók

Adag Beállítása:
1 fej Jégsaláta
1 nagyobb fej Lilahagyma Nekem most nem volt otthon lilahagymám, úgyhogy sonkahagymával készítettem, de lilahagymával finomabb.
160 g olívában eltett Tonhal Vagy 2 db. 80g-os minőségi olajos tonhalkonzerv
1 Citrom
Ízlés szerint Himalaya só

Hozzáadás a kedvencekhez

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Tonhalsaláta AntalVali módra

A legfinomabb tonhalsaláta, amit valaha is kóstoltál

Mentesség:
  • Csokoládé mentes
  • Élesztőmentes
  • Gluténmentes
  • Hozzáadott cukormentes
  • Kukoricamentes
  • Mogyoró- és dióféléktől mentes
  • Szójamentes
  • Tejmentes
  • Tenger gyümölcsetől és kagyló-féléktől mentes
  • Tojásmentes
  • 7 perc
  • 2 Főre
  • Könnyű
  • Közepes árfekvés Közepes árfekvés

Hozzávalók

Leírás

Megosztás

Nagyon szeretem a bonyolult és ízgazdag recepteket jó sok összetevővel, kivétel  ez a recept. Kóstoltam már sok helyen tonhalsalátát, de nekem mégis ez a teljesen egyszerű, pár összetevőből álló jön be a legjobban. Akkor született meg ez a recept, amikor híján voltam a változatos alapanyagoknak, és láss csodát, ez pont jót tett a végeredmény szempontjából.

Ha Te is tonhalsaláta rajongó vagy, akkor érdemes megkóstolnod Pálma céklás tonhalsalátáját is.

Nagyon fontos hogy vagy házi olajos tonhalat használj, vagy ne sajnáld a pénzt a magasabb minőségű konzervre, mert sajnos a legtöbb olcsó tonhalkonzerv kritikus minőségű, és nehézfémekkel terhelt.

Antal Vali

Hasznos tippek:

  • Lilahagymával a legfinomabb, bár amikor a fotók készültek, csak sonkahagymám volt itthon.
  • Szénhidrát anyagcseréjűek sok-sok pirítóssal fogyasszák!
  • Mindenképpen bio citromot, vagy olyan citromot használj, amelyen feltüntetik, hogy a héja is fogyasztható.
  • Jégsaláta helyett kóstold meg csak rukkolával, vagy csak madársalátával is, mert úgy is nagyon finom.

Lépések

1
Kész

A jégsalátát csíkokra vágom, a hagymát pedig kis kockákra aprítom, és jól összekeverem a salátával.

2
Kész

Olajával együtt ráöntöm a tonhalat, sózom, és meglocsolom a citrom levével. 2 karika citromot felkockázok héjával együtt, és a hal tetejére szórom. Ízlés szerint borsozhatod.

Antal Vali

Antal Vali vagyok, természetgyógyász, fitoterapeuta, táplálkozási tanácsadó és böjtszakértő. Idestova 30 éve foglalkozom természetgyógyászattal és az egészséges életmód propagálásával. 2017-ben Béky László tanár úrral mi lettünk ketten az év természetgyógyász szakemberei. Ezt a honlapot azért hoztam létre, hogy még több embernek tudjak segíteni abban, hogy méreg és mérgelődés mentes, tiszta és egészséges életet éljen, hízás nélkül finomakat egyen, illetve eligazodjon a diéták útvesztőjében.

Recept Értékelések

Még nem érkezett értékelés ehhez a recepthez. Légy Te az első, aki értékeli a lenti formula használatával
előző
Görög fűszerkeverék
makrelas-zoldsalata-kalamata-olajbogyoval-antalvali
következő
Makrélás zöldsaláta kalamata olajbogyóval
előző
Görög fűszerkeverék
makrelas-zoldsalata-kalamata-olajbogyoval-antalvali
következő
Makrélás zöldsaláta kalamata olajbogyóval

Hozzászólás Elküldése

12 − négy =

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here