Ez az az egytálétel, amit a férjem bármikor és bármilyen mennyiségben képes megenni, annyira szereti. A recept úgy született, hogy a koronás vesztegzár alatt kicsúsztam...
Az Áldos egy nagy gonddal készített ősmagyar áldozati étel, amelyet a hun- magyar harcosok felavatásakor, toros napokon, illetve ünnepek alkalmával ettek. Az Áldos tulajdonképpen egy hosszú lére eresztett, leveses jellegű...
Ez az az étel, amely semmiképp sem hiányozhat az ünnepi asztalról, legyen szó Karácsonyról vagy Húsvétról. Én több vegán recept verziót is kipróbáltam már, de messzemenően ez a változat a...
A hagyma és a cékla a két legkedveltebb levesalapanyagom. Szerintem a hagymalevest legalább húsz-, a céklalevest pedig legalább tizenötféleképpen tudom elkészíteni. Sokszor társítom a kettőt,...
Mindig, ha valami finomat alkotok, lefotózom, és elmentem néhány instrukcióval a hozzávalók tekintetében, hogy majd ha lesz időm, akkor feltöltöm ide az oldalamra. Nos, éppen takarítottam a fényképeim között, amikor...
Az édeskömény az az értékes zöldségünk, ami általában nem kerül bele a kosarunkba, és hiába figyel már ott a legtöbb zöldséges stand polcán, nem vesszük meg. Mert sokan nem tudják,...