Hévízi Dórát 2024 nyarán ismertem meg Boda Barbi barátnőm születésnapi hétvégéjén. Ha lehet ilyet mondani, akkor emberileg és szakmailag is első látásra „szerelem” volt a...
Ez az az egytálétel, amit a férjem bármikor és bármilyen mennyiségben képes megenni, annyira szereti. A recept úgy született, hogy a koronás vesztegzár alatt kicsúsztam az időből, és nem tudtam...
Az Áldos egy nagy gonddal készített ősmagyar áldozati étel, amelyet a hun- magyar harcosok felavatásakor, toros napokon, illetve ünnepek alkalmával ettek. Az Áldos tulajdonképpen egy hosszú lére eresztett, leveses jellegű...
Ez az az étel, amely semmiképp sem hiányozhat az ünnepi asztalról, legyen szó Karácsonyról vagy Húsvétról. Én több vegán recept verziót is kipróbáltam már, de...
A hagyma és a cékla a két legkedveltebb levesalapanyagom. Szerintem a hagymalevest legalább húsz-, a céklalevest pedig legalább tizenötféleképpen tudom elkészíteni. Sokszor társítom a kettőt, de ma egy kis batáta...
Mindig, ha valami finomat alkotok, lefotózom, és elmentem néhány instrukcióval a hozzávalók tekintetében, hogy majd ha lesz időm, akkor feltöltöm ide az oldalamra. Nos, éppen takarítottam a fényképeim között, amikor...